Ziggo Zakelijk

Sinds 15 mei 2020 sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel.

Vanaf dat moment word ik onophoudelijk lastig gevallen door telefonische verkopers. Of zoals deze bedrijven deze medewerkers graag noemen “salestijgers”! Dit ondanks het feit dat mijn telefoonnummer in het Bel Me Niet register staat.

De energiemaatschappijen en telecombedrijven spannen in dit geval de (dubieuze) kroon. Na herhaaldelijk door of namens Ziggo Zakelijk gebeld te zijn heb ik in september 2020 een schriftelijke klacht bij Ziggo ingediend. Op deze brief hebben ze nooit geregeerd. (Hoe onfatsoenlijk kun je als groot telecombedrijf in Nederland zijn!)

Vervolgens heb ik in oktober 2020 een klacht over de werkwijze van Ziggo bij de ACM ingediend. Die reageerden erg begripvol maar konden met een enkele klacht niet zo veel beginnen. Er moeten echt duizenden mensen zijn die last van deze telefoonterreur hebben. Maar die nemen helaas niet de moeite om hierover een klacht bij de ACM in te dienen. (Wel doen hoor als je hier ook last van hebt!!)

Dat Ziggo z’n arrogante schouders op haalt voor dit soort klachten blijkt wel op deze site.

Vandaag werd ik weer gebeld door een zeer onbeschofte verkoper van Ziggo Zakelijk. Toen ik hem vroeg voor welke firma hij werkte verbrak hij de verbinding. Beluister hier het gesprek: Gesprek.

Het is toch ernstig dat we in dit land niet van deze telefoonterreur verlost kunnen worden.

Eén antwoord op “Ziggo Zakelijk”

  1. Ja Jan, ik kan jouw woede wel begrijpen, maar denk aan je gezondheid, ik kan erover meepraten, ook over telefoon terreur, ik schep er dan plezier in om deze terroristen het leven zo zuur mogelijk te maken, zelfs dat ze mijn voicemail inspreken of ik alsjeblieft mij wil aanmelden in het bel me niet register, heerlijk… en… Ik lach en dat is wel goed voor mij…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *